Att passionerat dela ett intresse med andra, likasinnade människor i livet är något alldeles speciellt. Ibland går det bra. Ibland dåligt. Ibland går det helt underbart. Jag söker den bästa bröllopsfotograf Göteborg har av den anledningen.

För att förtydliga – det är inte jag som gifta mig, utan vänner från den förening som vi skapat tillsammans för att åtnjuta körsång och andra kreativa, musikaliska ambitioner och drömmar. Vi har kommit långt som kollektiv. Vi har stött på motgångar, firat medgångar, förlorat medlemmar till både livets tragedier och ointresse. Vi har blivit vänner, familj, älskare och mycket annat. Att leva i samklang med varandra under en lång tid skapar en grogrund för alldeles fantastiska känslor och insikter, vilkas resultat vi till exempel ser idag.

Eftersom de är lite privata av sig så kommer jag inte nämna några namn – men de två som nu gifter sig har funnit varandra efter ett drygt år tillsammans som medlemmar i den förening jag var med att skapa. Medan jag själv hänger mig åt livets hedonistiska nöjen och inte riktigt har fastnat för någon speciell så är jag såklart glad över att de individer som följt mig och mina medgrundare på vår resa också funnit sina egna, personliga äventyr.

Det är av den anledningen jag sökt efter ”bröllopsfotograf Göteborg”, för att hitta en likasinnad själ som njuter av livet och vill hedra den oförglömliga kärleken som finns inom oss alla, och som fäster sig vid speciella individer. Medan min kärlek spirar för körsångandet så finns det de som äntligen finner kärleken i en annan person, och det anser jag är ett av livets stora skatter.

Med det i åtanke – finns det någon därute som läser min blogg som har ett förslag? Jag har än så länge fastnad på Jenny Blad, men tar gärna emot förslag och råd från alla håll och kanter!