Jag nämnde ett lagerutrymme i Trollhättan som vi har nära vårt högkvarter i samma område nyligen. Nu har jag bestämt mig att köpa eltruck för att hjälpa de logistiska aspekterna av att ha ett sådant utrymme.

Är helnöjd med lokalerna i Trollhättan. Staden är vacker såhär års och det är ett nöje att flanera runt utan ett bekymmer i världen. Mellandagarna är verkligen underbara!

Något som skapar huvudbry är snarare faktumet att vi har ett lagerutrymme som vi inte har utnyttjat till 100% av flera anledningar, varav en av dem är den logistiska punkten. Vi är få som är sugna på att kavla upp ärmarna (jag förstår detta) och ta hand om lageraspekten av verksamheten, och även då så är det ganska jobbigt att sköta det manuellt. Vad vi behöver är kort och gott en truck. Vissa har föreslagit gaffeltruckar, AGVs, lasertruckar, etc. Jag fick upp ögonen för en eltruck som jag såg att Unicarriers (eller kallas de Atlet?) gjorde reklam för.

Jag slog till mer eller mindre direkt. Som utnämnd kassör kände jag att jag hade mandatet och givetvis kollade jag med behörig personal om eltrucken passade vår situation, vilket de gav grönt ljus för. Jag kände mig säker när jag väl traskade hemåt och berättade om vårt nya tillskott till lagerlokalerna. Folk blev glada och kände sig tacksamma.

Det kändes bra, för då kändes det som att jag tagit rätt beslut. Sådant är alltid en självförtroendeboost.

I vilket fall får jag rusa iväg för att ordna upp med de logistiska bitarna och även att kanske hyra in en instruktör, då ingen av oss riktigt kan åka truck, haha. Vi får se hur det blir med det!

Tjingeling!