Nu är det juletider nära förestående och då ökar den kommersiella aktiviteten runtom i Sverige, med allt vad det innebär – julklappar ska köpas, godsaker ska förberedas, pynt ska plockas fram eller säljas, och så vidare. Då är det perfekt att köra igång med vår föreningsförsäljning!

Som nämnt så har vi arbetat lite på vår finansiella framtoning i vår körsångsförening, och efter steget med kassaregistret så kände vi att det behövde fokuseras på något ytterligare, denna gång kapital i form utav någon slags försäljning eller byteshandel. Efter att ha grunnat på hur vi ska finansiera oss själva i framtiden och kunna ställa upp på diverse körsångsturneringar, events och dylikt så slängdes förslaget fram att vi alla skulle dra vårt strå till stacken och sälja en vara genom dörrknackande.

Eftersom det är dags för jul alldeles snart och butikerna redan börjat brassa på om diverse heta varor som bör handlas in till jul som julklappar till nära och kära så hoppade vi på tåget som pappersprinsen tuffade förbi med. Sälja julpapper! Genialt! Säsongen är helt rätt för det och vi tyckte det var mer eller mindre en självklarhet att ge alla en möjlighet att fylla på sina julpappersreserver runtom i området.

Jag har erhållit äran att få vara kontaktperson för gruppen och vi förväntar oss att sälja en hel del julpapperskit till glada grannar och bekanta i vår närhet. Jag känner att denna form av föreningsförsäljning är en riktigt lukrativ lösning på våra problem, och snart kan vi säkert åka runt i världen och turnera med vår fantastiska körsång. All vår talang KAN inte gå till spillo! Bara tanken på att pengar håller oss tillbaka får mitt hjärta att blöda av oändlig sorg.

Är det någon därute i Sveadala som har erfarenhet av t.ex. Pappersprinsen och kan berätta om sin upplevelse? Vore jättespännande då vi alla i föreningen är rätt nya inför detta!