En smärre körsångarkändis måste ta vara på sitt yttre – därför fixade jag en ansiktsbehandling. Göteborg står för närvarande på schemat, därför förkovrade jag mig med den bästa ansiktsbehandling Göteborg kan erbjuda.

Som körsångare eller underhållare överhuvudtaget är det flera komponenter som man måste ta hänsyn till för att ge ifrån sig det bästa möjliga intrycket inför sin publik. Jag nämnde mina bomullshandskar och hur kulturella varelser hanterar pressen, men nu vill jag prata om det yttre – fåfängan.

Det kommer inte som någon förvåning att människor som aktivt uppträder inför publik där de exponeras jämt och ständigt är extremt måna om hur de ser ut. Att körsångare skaffar botox, gör skönhetsingrepp eller nästan lever i skönhetssalonger är inte något utöver det vanliga, och märkeskläder och exklusiva modeplagg finns i överflöd i de flesta kulturkretsar.

Personligen lever jag i jämförelse relativt spartanskt. Jag har mina familjeägodelar, antikvarieskatter som ärvts i flera led, med ursprung i den franska societeten på 1600-talet och är ovärderliga, men bortsett från det är jag väldigt lågmäld. Jag betalar inte mer än vad jag borde för det mesta, sparar in på billiga utstyrslar och tar hand om mitt utseende på ett så naturligt och skonsamt sätt som möjligt.

Men ibland behöver man lite skjuts på vägen! Man ska aldrig vara rädd att prova olika saker.

Det är därför jag vill skapa ett nytt jag, både för mitt körsångarpersona och även för mig själv – främst för min egen person. Jag vill kunna vakna upp på morgonen och känna en ytlig ynnest över att se på mitt yttre, utan att behöva reflektera över tidens tand och hur det ter sig omöjligt att bevara sitt anlete genom åren.

Därför beställde jag en ansiktsbehandling i Göteborg City! Ska uppträda där för ett lokalt körgäng med lite acapellaschwung. Tycker ansiktsbehandling i övrigt är ett ganska oskyldigt ingrepp och snarare en försäkran om att man håller sig på rätt köl i sin personliga hygien. Alltid bra med lite tips & trix!

Med det sagt är stunden kommen för behandlingen, måste slänga mig på hojen för att hinna till behandlingen. Som avslutande fråga, funderar ni på några ingrepp? Hur sköter ni er fåfänga?

Tjingeling!