… Välkomna skall ni vara till min alldeles egna blogg! André heter jag och jag har ett förflutet i Svanholm Singers, därav bloggnamnet. I denna bloggen hade jag tänkt att ta er med på intriger och händelser som omgärdat mitt liv som körmedlem i en av Sveriges mest framstående acapellagrupper, samtidigt som jag även vill bjuda på lite egna tankar och funderingar som kretsar kring min vardag som musik- och lyriktok. Jag har även mina vardagsintressen över musiken, förhoppningsvis får ni reda på lite mer om lilla mig ju längre tiden lider.

Jag har aldrig varit någon vidare skribent utan jag låter mina stämband tala när jag vill få fram något. Vi lämnar det såhär så länge så hörs vi längre fram på vägen!

Tjingeling mina sweethearts! Guld och gröna skogar, kärlek och massa gott önskar jag er!